Kína - hírek

Nagyon fontosnak tartom a Kantoni Vásárt - interjú Wang Honglianggal

Nagyon fontosnak tartom a Kantoni Vásárt - interjú Wang Honglianggal

Wang Hongliang, a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa is részt vett "A Kantoni vásár bemutatja a varázslatos Kínát!" elnevezésű rendezvényen, amely a 115. Kínai Export-Import Kiállítás és Vásár magyarországi Promóciós Konferenciája.




Wang Hongliang interjúja a Kantoni Vásárról



Magyar részről több mint 100 résztvevő volt jelen a rendezvényen, kínai részről pedig megtisztelt jelenlétével Liu Jianjun, a Kantoni Vásár Külkereskedelmi Központjának igazgató-helyettese, aki egy részletes bemutatót tartott a vásárról -  ismertette interjújában Wang Hongliang kereskedelmi tanácsos.

Wang Hongliang,


Wang Hongliang, a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa előadást tartott a Kantoni Vásárt bemutató budapesti rendezvényen


Nagyon fontosnak tartom a „China Import and Export Fair” -t, mivel a két ország valóságos gazdasági kapcsolatainak megvalósításához elkerülhetetlen a résztvevő cégek bevonása. Ahogy előadásomban is kitértem rá: a két ország kereskedelmi forgalma növekszik, de valamennyi lassulás észrevehető, ezért is fontosan az ilyen platformok és hogy minél több kínai és magyar cég résztvegyen ezeken a rendezvényeken - mondta a nagykövetség tanácsosa.


MCOnet