Kína - hírek

Magyar vállalkozások is részt vehetnek a Közép-Kelet-Európai országok speciális termékeit bemutató kínai kiállításon, Ningbo-ban

Magyar vállalkozások is részt vehetnek a Közép-Kelet-Európai országok speciális termékeit bemutató kínai kiállításon, Ningbo-ban
A Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) támogatásával kerül megrendezésre a Central and Eastern European Countries’ Products Expo 2014 (CEECPE), a Közép-Kelet-Európai országok speciális termékeit bemutató kiállítás 2014. június 8-11. között. Magyar cégek jelentkezését várja a Nemzeti Külgazdasági Hivatal !
A 2013 novemberében a közép-kelet-európai országok (a házigazda Románia mellett  Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) vezetőinek és a kínai kormányfőnek a részvételével Romániában lezajlott csúcstalálkozó folytatásaként 2014. június 8-11. között az említett országok gazdasági/kereskedelmi miniszteri szintű értekezletére kerül sor a Sanghajhoz közeli Ningbo-ban, amely egy híres kikötőváros Kínában.

China International Consumer Goods Fair

A Közép-Kelet-Európai országok speciális termékeit bemutató kínai kiállítás párhuzamosan kerül megrendezésre  a 13. CICGF-fel (China International Consumer Goods Fair)


A miniszteri szintű találkozó kísérőrendezvényeként - a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) támogatásával - kerül megrendezésre a Central and Eastern European Countries’ Products Expo 2014 (CEECPE), a KKE országok speciális termékeit bemutató kiállítás, amely  párhuzamosan kerül megrendezésre  a 120.000 négyzetméter területű 13. CICGF-fel (China International Consumer Goods Fair).

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és az MNKH Zrt. közösen üzleti delegációt szervez a CEECPE-re, a vásáron pedig az alábbi lehetőségekkel és kondíciókkal ingyenes megjelenést biztosít a magyar vállalkozások számára:

Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)

·        a vásáron való megjelenés teljes körű szervezése
·        standok bérlése
·        központi információs stand működtetése
·        kínai - magyar nyelvű információs támogatás a rendezvény alatt

A kiutazó cégek számára biztosítunk:
·        ingyenes megjelenési lehetőséget a magyar pavilonban
·        ingyenes busz járatot Sanghaj és Ningbo között a delegációs járattal érkezők számára
·        kedvezményes hotel ajánlatokat
·        ingyenes vámkezelési szolgáltatást a május 10. előtt Sanghajba/Ningboba érkező termékekre (a magyar szervezők által kijelölt logisztikai partnerrel)
·        ingyenes belföldi áruszállítástSanghaj/Ningbo kikötőtől a kiállító standig
·        áru és prospektus elhelyezésének lehetőségét
·        ingyeneskínai-angol tolmácsolást a helyszínen
·        a résztvevő cégek számától függően információs pultot, illetve tárgyalási lehetőséget


A további részletekről érdeklődni és előzetes részvételi szándékát jelezni a marcell.tatai.szabo@hita.hu címen 2014. április 9-ig lehet, amely még  semmiféle kötelezettségvállalást nem jelent.


-kt-