Kína - hírek

Közelebb szeretnénk hozni a kínai vállalkozásokat a közép-európai régióhoz - interjú Takács Zsolttal

Közelebb szeretnénk hozni a kínai vállalkozásokat a közép-európai régióhoz - interjú Takács Zsolttal
Magyarország finanszírozási és logisztikai központ lehet, hiszen innen kiindulva lehetne a közép-kelet-európai régióban az árukat terjeszteni - mondta interjújában Takács Zsolt, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatója Shandong Tartomány budapesti bemutatkozása kapcsán.



Interjú Takács Zsolttal, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatójával



Egy olyan fórumot tartottunk 2014. június 16-án a China Smart Expo második részének megnyitóját követően, amelynek az a célja, hogy egy kicsit közelebb hozza a kínai vállalkozásokat az egész közép-európai régióhoz. Takács Zsolt, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: az eseményen kiemelt vendég volt Szerbia, azon beül is a Vajdasági Autonóm terület, ahonnan miniszteriális szintről képviselték magukat.


Takács Zsolt, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatója


Takács Zsolt, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatója a Shangdong tartományt bemutató szekción


Befektetési oldalról a legfontosabb cendégeknek Shandong Tartomány Kereskedelmi Minisztériumának a főtitkárát és főtitkár-helyettesét, illetve a Gépipari és High-Tech Osztály Divízió igazgatóját nevezte meg. A rendezvényen részt vett továbbá a Kínai Kereskedelmi Minisztérium kereskedelemfejlesztési irodájának a vezérigazgatója is, amely nagy megtiszteltetés volt Takács Zsolt szerint.



MCOnet