Kína - hírek

Wang Hongliang: A China Smart Expo a kommunikációnak egy kiváló lehetőségét nyújtja

Wang Hongliang: A China Smart Expo a kommunikációnak egy kiváló lehetőségét nyújtja
A China Smart Expo 2014. elnevezésű rendezvény Shangdong tartományt bemutató szekcióján részt vett a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa, Wang Hongliang is.



Interjú a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosával, Wang Honglianggal


Shandong Tartomány és a China Mart, illetve a Kelet-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Központ között már négy éves együttműködés él, amelynek keretében minden évben megszervezik ezt a rendezvényt - nyilatkozta a kereskedelmi tanácsos, aki szerint ez a platform a kommunikációnak egy kiváló lehetőségét nyújtja, megerősíti a cégek közötti kapcsolatot, és jó alapot teremt a későbbi együttműködéshez is.

A Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa, Wang Hongliang

A Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa, Wang Hongliang a Budapest China Martban megrendezett egyeztető fórumon



Wang Hongliang hozzátette: Ez a fajta találkozás nem csak Kína és Magyarország, hanem Kína és a Közép-Kelet európai régió kereskedelmi, gazdasági életének előmozdításában is nagyon nagy szerepet tölt be. "Kína nem csak a két ország kormányzata közötti kapcsolatot tartja fontosnak, hanem a területi, a regionális együttműködés is hangsúlyos szerepet játszik" - hangsúlyozta.


MCOnet