Kína - hírek

A VOSZ minden erejével támogatja a keleti nyitás politikáját

A VOSZ minden erejével támogatja a keleti nyitás politikáját

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a keleti nyitás területén együttműködik a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamarával, így legutóbbi rendezvényükön, a Guangzhou (Kanton) - Magyarország Networking Fórumon is tiszteletüket tették.

Varga Júlia,  a VOSZ nemzetközi és szakképzési igazgatója elmondta: Nagy örömmel tettem eleget a ChinaCham meghívásának, hiszen a VOSZ minden erejével támogatja a keleti nyitás politikáját, és ez a rendezvény a vállalkozásoknak, a vállalkozásokról és az együttműködésről szól. Mi is sok hasonló rendezvényt szervezünk, a legközelebbi ilyen a keleti nyitás, illetve a kínai kapcsolatok témájában október 2-án lesz. Ekkor a szecsuáni CCPIT gépipari delegációja érkezik hozzánk, reméljük, hogy eredményes lesz a találkozó.  Emellett az év során számos egyéb kínai, kelet, főként a FÁK országokkal közös rendezvényt is tervezünk.

 

Interjú Varga Júliával,  a VOSZ nemzetközi és szakképzési igazgatójával

 



A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége mindent megtesz a vállalkozások élénkítése és támogatása érdekében. Jelenleg folyik a megvalósítása annak a TÁMOP pályázatnak, amelynek keretében regionális tanácsadóink ingyenesen adnak tanácsot a vállalkozásoknak. Létrehoztuk a www.vallalkozo.info honlapot, ahol napi szinten tájékoztatjuk a vállalkozásokat a fontosabb gazdasági intézkedésekről, eseményekről. Emellett szeptemberben indul az a rendezvénysorozatunk, amelynek célja a vállalkozási ismeretek bővítése: a következő 1 évben 103 rendezvényt fogunk megszervezni országosan - ismertette Varga Júlia,  a VOSZ nemzetközi és szakképzési igazgatója.

 

MCOnet-KT