Kína - hírek

Shandongból érkező delegációt fogadott a ChinaCham Hungary elnöke, Pető Ernő

Shandongból érkező delegációt fogadott a ChinaCham Hungary elnöke, Pető Ernő

2014. október 20-án a ChinaCham Hungary képviseletében Pető Ernő elnök és Takács Zsolt elnökségi tag fogadta a Shandongi Ipari és Kereskedelmi Szövetséghez tartozó Shandong Overseas Friendship Association képviselőit.

Shandong tartomány kiemelt figyelmet tanúsít Magyarország iránt, ami megmutatkozik abból, hogy rendszeresen érkeznek hazánkba delegációk ebből a térségből.

 Sun Chuan Hong alelnök (Shandong Overseas Friendship Association), Pető Ernő a  ChinaCham Hungary elnöke

A kínai delegációt  Sun Chuan Hong alelnök (Shandong Overseas Friendship Association) vezette



A delegációt a szervezet alelnöke, Sun Chuan Hong vezette. A delegáció azzal a céllal érkezett Magyarországra, hogy megvizsgálja a shandongi cégek Kelet-Európában, illetve Magyarországon való piacra lépésének a feltételeit, a befektetési környezetet és a jövőbeni együttműködés lehetőségeit.

 

 

A ChinaCham Hungary képviseletében Pető Ernő elnök és Takács Zsolt elnökségi tag fogadta a Shandongi Ipari és Kereskedelmi Szövetséghez tartozó Shandong Overseas Friendship Association képviselőit



A felek a kölcsönös bemutatkozás után egyetértettek abban, hogy mindkét fél számára hasznos lenne a hosszú távú együttműködés, és hogy minden lehetséges eszközzel ennek kialakítására fognak törekedni.

 

-kt-