Kína - hírek

A China Smart Expo több szempontból is különleges - interjú Pető Ernővel

A China Smart Expo több szempontból is különleges - interjú Pető Ernővel

A China Smart Expon különböző kínai cégek jelennek meg és keresik az európai, ezen belül a közép-európai piacaikat - nyilatkozta Pető Ernő, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke a redezvény megnyitóján.

 

Interjú Pető Ernővel, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnökével

 


A China Smart Expo-val egyidőben nyílik meg az épületben az ún. Project Center, amelynek az a lényege, hogy az ilyen kiállítások alkalmával ideérkező kínai kkv-k itthagyhatják az áruikat, amelyek folyamatosan bemutatásra kerülnek. Emellett a kínai világmárkák is kiállításra kerülnek, mint például az Aigo, Hanvon, Dantang, vagy éppen a Lenovo.China Smart Expo, kína, ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara

Emellett most nyitotta meg bemutatótermét Kína legnagyobb internetes árukereskedelmét bonyolító webáruház, a Yiwubuy.com.

A ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara és a CECZ Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Kft. szervezésében ost jutott arra a szintre ez a létesítmény, hogy a magyar-kínai kiskereskedelmi forgalomnak egy minőségileg új megoldását mutassa be és kezdje el üzemeltetni - tette hozzá Pető Ernő.

 

MCOnet