Kína - hírek

Kína legnagyobb internetes webáruháza Budapesten nyitott bemutatótermet - Interjú

Kína legnagyobb internetes webáruháza Budapesten nyitott bemutatótermet - Interjú

Az őszi „ChinaSmart Expo 2014” november 6-8. között rendezik meg Budapesten. Különleges jelentőséget ad ennek az eseménynek, hogy most nyitja meg Magyarországon bemutatótermét Kína legnagyobb internetes árukereskedelmét bonyolító webáruház, a Yiwubuy.com.

 

Vang Csien-csün a Yiwubuy ügyvezető igazgatója




Vang Csien-csün a Yiwubuy ügyvezető igazgatója interjújában elmondta: idén júniusban indították el a magyar nyelvű weboldalukat, a termékeik egy részét pedig ezentúl személyesen is megtekinthetik a most nyílt budapesti bemutatóteremben. A vállalkozás 40 iparág 4000 kategóriába sorolt termékeinek 65 százalékát exportálják több mint 215 országba és régióba. "Szeretnénk a jövőben minél több ilyen rendezvényen részt venni és elsősorban azt szeretnénk elérni, hogy a magyar vásárlók között egyre ismertebbek legyenek a yiwui termékekről" - tette hozzá az igazgató a ChinaSmart Expo 2014 nyitónapján.

 

ChinaSmart Expo, Kína, kereskedelem

2014. november 6-án nyitották meg a harmadik ChinaSmart Expo-t

 

 

 

Takács Zsolt, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatója




Takács Zsolt, a CECZ Kft. Ügyvezető igazgatója elmondta: tapasztalataik szerint egyre nagyobb az érdeklődés a magyar vállalkozók és a kínai kiállítók részéről is a ChinaSmart Expo-n.  Az idei rendezvény egyik újdonsága, hogy megnyitotta az Yiwubuy nevű kínai cég bemutató központját. Az Yiwubuy egy online kereskedelmi platform, amely abban segít, hogy a világ egyik legnagyobb kereskedelmi városa, a Sanghajtól 300 km-re található Yiwu termékei be tudjanak mutatkozni Magyarországon. "Az általunk felkínált lehetőséggel élő magyar vállalkozások utazás nélkül, könnyebben beszerezhetik a termékeket" - tette hozzá.

 

MCOnet