Kína - hírek

Itt az ideje annak, hogy a magyar vállalkozások elkezdjenek a kínai piacon építkezni

Itt az ideje annak, hogy a magyar vállalkozások elkezdjenek a kínai piacon építkezni

"Üzlet a kínai cégekkel Kínában és itthon" alcímmel rendezte meg a harmadik Kínai−Magyar Üzleti Fórumot a ChinaCham Hungary, a Piac & Profit és a CECZ Kft. (Central European Trading and Logistic Cooperation Zone) 2015. március 5-én.

 

Interjú Pető Ernővel, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnökével




"Ez a mostani a harmadik Kínai−Magyar Üzleti Fórum, és a második olyan, amiben szervezőként is részt vesz a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara. Az idei fórum, valamint az előadáson fő témája is az volt, hogy február 19-én a Kecske évébe léptünk, amiről a kínaiak úgy tartják, hogy az építkezés éve. Én úgy vélem, hogy az előző évek előkészítő munkája után most itt az ideje annak, hogy a vállalkozások elkezdjenek a kínai piacon építkezni" - nyilatkozta Pető Ernő elnök a rendezvényen. Szerinte mindenképpen figyelembe kell venni a piac nagyságát és azt, hogy minden világcég jelen van, így meg kell találnunk azt a piaci rést, ahova a magyar áruk beférnek, meg kell találni a megfelelő árut, amivel meg lehet jelenni.

Kínai−Magyar Üzleti Fórum, kína kereskedelem, kína befektetés, kína export 

 

"Üzlet a kínai cégekkel Kínában és itthon" alcímmel rendezte meg a harmadik Kínai−Magyar Üzleti Fórumot a ChinaCham Hungary, a Piac & Profit és a CECZ Kft. (Central European Trading and Logistic Cooperation Zone) 2015. március 5-én

 

 

Interjú Demcsák Lajossal, a Piac&Profit kiadói igazgatójával, a rendezvény főszervezőjével

 




Demcsák Lajos a Piac&Profit kiadói igazgatója, a rendezvény főszervezője így nyilatkozott a Kína Online-nak: Célunk, hogy a kis- és középvállalkozásoknak megmutassuk, hogyan kezdhetnek el kereskedelmi és üzleti kapcsolatokat kiépíteni Kínával. Szándékunk az, hogy olyan üzletembereket hívjunk meg erre a rendezvényre, akik konkrét, hasznos tanácsokat tudnak adni más vállalatoknak a Kínával való kereskedéssel kapcsolatban. Átlagosan 140-180 vállalkozás döntéshozója jön el a Kínai−Magyar Üzleti Fórumra és oszta meg egymással a tapasztalatait - tette hozzá Demcsák Lajos.

 

MCOnet