Kína - hírek

Megkezdődött a 2015-ös ningbo-i Kína-KKE Befektetési és Kereskedelmi Expo előkészítése

Megkezdődött a 2015-ös ningbo-i Kína-KKE Befektetési és Kereskedelmi Expo előkészítése

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatása szerint 2015. június 9-12. között kerül megrendezésre a második Kína–Kelet-Közép-Európa Befektetési és Kereskedelmi Expo (China-CEEC Investment and Trade Expo 2015) Ningbóban.

Az expo az alábbi négy fő rendezvénytípusra bontható:
- Befektetési Szimpózium,
- Kiállítás,
- Találkozók és Fórumok,
-  Kulturális események.

A kiállítás fő támogatói a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) és Zhejiang tartomány önkormányzata. A Kiállítás három fő tematikából áll össze: Kína-KKE Befektetési és Kereskedelmi Expo, KKE árucikkek állandó kiállítása , és „Matching” konferencia a webes vállalkozásoknak és a kelet-közép-európai kiállítóknak.

 

 Kína–Kelet-Közép-Európa Befektetési és Kereskedelmi Expo (China-CEEC Investment and Trade Expo 2015)

 

2015. június 9-12. között kerül megrendezésre a második Kína–Kelet-Közép-Európa Befektetési és Kereskedelmi Expo (China-CEEC Investment and Trade Expo 2015) Ningbóban

 


A Befektetés Szimpózium keretében tartják a Kína-KKE befektetési együttműködés szemináriumot, a Kína-KKE kereskedelmi kamarák befektetési és kereskedelmi szemináriumát  és a Kína-KKE Ipari Zóna promóciós szemináriumot a kétirányú befektetésekben történő együttműködésről.

Az Expo ideje alatt rendezik meg a Kína-KKE Együttműködési és Fejlesztési Fórumot, a  Kína-KKE önkormányzati Fórum II. ülését, illetve a 2015-ös Kína-KKE Oktatási együttműködési fórumot is.

Az expon a szervezők standokat biztosítanak a magyar kiállítóknak, melyek ingyenesek. A standok lefoglalásának a határideje április 20. A kiállítók végső listáját április 30-ig kell leadni! Az expón történő magyar részvétel előkészületeit és szervezését Magyarország Sanghaji Főkonzulátusa fogja össze.

 

-kt-