Kína - hírek

Megnyílt a IV. China Smart Expo kiállítás és vásár

Megnyílt a IV. China Smart Expo kiállítás és vásár

2015. június 16-17-18. között rendezik meg Budapesten a The Experience Center épületében az idei China SMart Expo-t, amelynek keretein belül a kínai vállalatokkal személyesen nyílik lehetőség a potenciális üzleti megoldásokról.

 

Zhang Chuanlin, a Shandongi Politikai Tanácsadó testület alelnöke köszöntő beszéde

 

A három napos kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint mélyebb betekintést nyerjenek a Kínai üzleti élet folyamataiba. A hivatalos megnyitó ünnepség 2015. június 16-án, 10:00 órakor vette kezdetét. Zhang Chuanlin, a Shandongi Politikai Tanácsadó testület alelnöke köszöntő beszédében bemutatta a 97 milliós tartomány értékeit, gazdaságát, exportját... Beszélt a Selyemút Gazdasági Övezet stratégiáról is, amely a Közép-Kelet európai országokkal való gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok bővítése terén nagy potenciált rejt. Arról biztosította a jelenlévőket, hogy Shandong tartomány a jövőben is intenzíven támogatja a közép-kelet-európai logisztikai övezetet, és a borosi ipari park fejlődését.

 



Dr. Lenner Áron Márk belgazdaságért felelős helyettes államtitkár köszöntő beszéde

 


Dr. Lenner Áron Márk belgazdaságért felelős helyettes államtitkár is köszöntőt mondott a megnyitón, amelyen elhangzott: a rendezvény is egy nagyon fontos állomása az egyre javuló kínai-magyar gazdasági kapcsolatoknak. A jó eredmények között sorolta fel a 4. alkalommal megrendezésre kerülő China Smart Expo-t, a Közép-Európai kereskedelmi és logisztikai együttműködési központ elindulását,valamint a Wanhua ipari park virágzását. Hangsúlyozta: a kínai "Egy öv, egy út" politika egy az egyben találkozik a magyarországi "keleti nyitás" politikával.

 

IV. China Smart Expo 2015.06.16-17.18.




A rendezvényen elmélyülhet a magyar-kínai üzleti és kereskedelmi kapcsolatok világában és személyes kapcsolatot létesíthet minőségi termékeket kínáló, megbízható kínai gyártókkal! A közel 150 kínai és európai kilállítót felsorakoztató kiállítás idei legfőbb célja, hogy a kiállítók, kereskedők megtalálják a China Smart Expo szolgáltatásain keresztül azokat a gyártókat vagy közép-európai és magyar vállalkozásokat, amelyek hosszú távon biztos partnereik, illetve márkaképviselőjük lehet.

 

 

 

MCOnet