Kiemelt hírek

Budapesten rendezték meg az „Oriental Beauty Valley” fórumot

Budapesten rendezték meg az „Oriental Beauty Valley” fórumot

Az „Oriental Beauty Valley” ismertségének és befolyásának növelése érdekében helyi idő szerint 2018. június 23-án délután Sanghaj város Fengxian kerületének kormányzatának szervezésében került sikeresen megrendezésre az „Oriental Beauty Valley” fórum, mely a 10 hónapig tartó „Világ Kozmetikai Termékek Fóruma” nyitó állomása volt.

A Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetségének gazdasági és kereskedelmi tanácsosa, Zhou Xinjian úr, a CRRC Urban Traffic CO.,LTD. elnök-vezérigazgatója, Gu Yifeng úr, a helyi cégek, szervezetek és a média képviselőivel több, mint 50 fő vett részt a rendezvényen.

Budapesten rendezték meg az „Oriental Beauty Valley” fórumot

Zhuang Mudi űr, Fengxian kerület párttitkára a fórumon tartott beszédében rámutatott, Magyarország az „Egy Övezet-Egy Út” stratégia fontos állomása, a kínai-magyar kereskedelmi kapcsolatok napról-napra válnak szorosabbá, Budapest Közép-Kelet Európa gazdasági fejlődésének teljeskörű kiterjedésének platformjává vált. Ezért mi, magunkban hordozva az 5000 éves kínai kultúra magabiztosságát, az „Egy Övezet-Egy Út”-at követve ünnepélyes keretek között mutatjuk be Kína egyetlen „kozmetikaipari fővárosát, az Oriental Beauty Valley”, amely arra hivatott, hogy erősítse a Kína és Európa közötti kapcsolatokat és a megértést a kozmetikai ipar, az egészségügy, a kultúra és oktatás területén, teljeskörű platformot építve mindkét fél számára az interaktív együttműködéshez, valóra váltva a kölcsönös előnyöket.

Budapesten rendezték meg az „Oriental Beauty Valley” fórumot

A Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetségének gazdasági és kereskedelmi tanácsosa, Zhou Xinjian úr kifejtette, Budapest  Közép-Kelet-Európa szívében fekszik, Fengxian kerület delegációja azon választása, hogy külföldi hivatalos látogatásuk utolsó állomásának ezt a helyet választották, és az, hogy az „Oriental Beauty Valley” promóciós rendezvényét itt tartsa, segítséget nyújt ahhoz, hogy mindkét fél jobban megértse egymást, kiváló alapot teremtve a további együttműködés elmélyítésére. A fórumon a kerületi földhivatal vezetője, Tao Jianxing úr, és az Oriental Beauty Valley Cégcsoport Rt elnök-vezérigazgatója, Zhu Decai úr részletesen bemutatta a fórumon résztvevő VIP vendégeknek Fengxian kerületet, az Oriental Beauty Valley-t, mint az ágazat szépségét, a város szépségét, a természeti adottságait.

Budapesten rendezték meg az „Oriental Beauty Valley” fórumot

Végül Zhuang Mudi párttitkár úr Zhou Xinjian gazdasági és kereskedelmi tanácsos úrral, valamint a fórumon résztvevő vállalkozások képviselőivel folytatott négyszemközti megbeszéléseket. A résztvevő cégek képviselői kifejezték azon szándékukat, hogy a Kínai Importvásár alkalmából személyesen is megtekintsék az  Oriental Beauty Valley-t együttműködési lehetőségek keresésének céljából.