Kiemelt hírek

Aegon kínai divízió: kiemelt probléma oldódott meg

Aegon kínai divízió: kiemelt probléma oldódott meg

A Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége támogatásával alapította meg az Aegon Biztosító a kínai ügyfélszolgálatot a befektetési és biztosítási piacon. A kezdeményezésről konferenciát és előadást tartottak a már letelepedett kínaiak számára, melyen interjút adott Kassai Róbert, miniszterelnöki megbízott és Hu Bifeng,a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségégének elnöke.

Kassai Róbert kiemelte, hogy a már letelepedett kínai állampolgárok egy biztonságos, kiszámítható és vonzó országnak tartják Magyarországot, amely erősíti a két ország közötti kapcsolatot is. A gazdasági kapcsolatok különböző nehézségekkel küzdenek, de ha egy cég Magyarországon letelepedik, akkor ezek a nehézségek megszűnnek, így a külföldi vállalkozások már kaphatnak támogatásokat, kedvezőbb hiteleket, illetve egy hatalmas piacot is nyer magának - fogalmazott a miniszterelnöki megbízott.

 

"A legjobb baráti országra talált rá Magyarország Kína személyében"

 

Hu Bifeng,a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségégének elnöke elmondta, hogy Magyarországra 1990 óta érkeznek kínaiak, mostanara több mint harmincezer kínai él Magyarországon.  "A nyelvi nehézségek miatt nem tudnak bejutni a biztosítási, pénzügyi, befeketetési területre, ezért is fontos a mai nap, hogy megismerik ezeket a lehetőségeket. Remélem, hogy a mai nappal ez a probléma megoldódik" - fogalmazott az MKBSZ elnöke. Hozzátette, hogy a szövetség feladata, hogy minden területen támogassa a letelepedett kínaiakat, "úgy kell érezniük magukat, mintha otthon lennének".

 

 

"Hatalmas lépés a mai nap"

 

 

/T.D.