Kiemelt hírek

Állandó a kapcsolat a CIPA és az MKBSZ között

Állandó a kapcsolat a CIPA és az MKBSZ között

Xining város és a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége által megrendezett konferencián elhangzott, hogy CIPA-val állandó kapcsolatot tart a szövetség, amely a kölcsönös sikerességet segíti elő.

Császár Dániel, a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségének titkára köszöntő beszédében elmondta, a szövetség célja, hogy a két ország közötti kapcsolatok erősödjenek. "Az országok között egyfajta híd épüljön, egy olyan híd, ahol mind a magyar projekt gazda és a kínai befektető, valamint a magyar befektetők és kínai projekt gazdák egyaránt egymásra találjanak" - fogalmazott a titkár hozzátéve, hogy a kulturális kapcsolatok erősítése is kiemelt terület számukra.

 

A szövetség szívügyének tekinti a Magyarországra letelepedési szándékkal érkező kínai állampolgárok integrációját

 

Külön kiemelte, hogy a szövetség szívügyének tekinti a Magyarországra letelepedési szándékkal érkező kínai állampolgárok integrációját. Hu Bifeng, a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségének elnöke interjú keretében ő is utalt a két ország közötti hídra, ami lehetőséget ad kulturális transzferra. Kiemelte, hogy a közel múltban kiemelt szerepet töltött be náluk az egészségügyi területen belüli projektek felkutatása. Szólt a CIPA-val való együttműködésről is, szavai szerint a fennállásuk óta állandó a kapcsolat, melynek köszönhetően egyre sikeresebbek.

 

A Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége és a China Investment Promotion Agency (CIPA) közötti együttműködés a siker kulcsa

 

/T.D.