Kína - idegenforgalom

Kína a 2016-os Utazás kiállítás szakmai vendége

Kína a 2016-os Utazás kiállítás szakmai vendége

A 2016. március 3-6. között megrendezésre kerülő  Utazás kiállítás idén 39. alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, az idei kiállítás szakmai díszvendége Kína lesz.

A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat. A 2016. évi kiállítás részét képezi a Karaván Szalon, a Teszt&Go és a Bringaexpo. Az Utazás 2016 belföldi díszvendége Budapest, kulturális díszvendége Brazília, külföldi szakmai díszvendége pedig Kína lesz. 

 

Utazás Hungexpo Kína

Kína a 2016-os Utazás kiállítás szakmai vendége

 

Március 3-án a szakmai díszvendég, Kína mutatkozik be a China Tourism Information Day konferencia keretében, majd 4-én Magyar-Kínai Bilaterális Találkozó és B2B Workshop kínai tour-operátorokkal, Kína valamint a Közép-, és Kelet-Európai Turisztikai Koordinációs Központ delegációjának bilaterális találkozója, emellett Dr. Bencsik Zita, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Konzuli és Állampolgársági Főosztály főosztályvezető asszony előadása "Biometrikus vízum kihívásai és megoldásai Kínában" címmel.

 

Hungexpo/ MCOnet