Rövid hírek

A Huawei új vezeték nélküli fülese jó és megfizethető

A Huawei új vezeték nélküli fülese jó és megfizethető

A Huawei régóta keresi a vásárlók kegyeit jobbnál jobb készülékeivel, de az utóbbi időben felzárkózott riválisai mellé árszint és minőség tekintetében. A FreeBuds vezeték nélküli fejhallgatója jóval olcsóbb, mint elődje.

A Huawei fülese kisebb házzal rendelkezik, mint elődje, mely kisebb akkumulátort is jelent (215 mAh), de sokkal jobban hordozhatóbb és lekerekített formája miatt kényelmesebben elfér a zsebben is. A tok elején található LED fény jelzi a töltöttséget, az alján pedig megtalálható egy USB-s csatlakozó.  Egy töltőkábelt adnak a füleshez, aminek egyik oldala USB-C, a másik oldala pedig USB-A csatlakozású.

Egyszerűen rá lehet telepíteni a telefonra. Kinyitva a tokot gyorsan párosítható Bluetooth-on keresztül a telefonra, de rátelepíthető a Huawei AI Life nevű app, amivel még könnyebben telepíthető a füles és magától frissíti a fülhallgatót. Az appot azért is érdemes telepíteni, mert hozzáférhetővé válnak a headset tulajdonságai, ahol beállíthatók a füles zajcsökkentő funkciói, de figyelni lehet a füles vagy a bölcső töltöttségi állapotát, továbbá ezen keresztül lehet a headset szoftverét is frissíteni.

A fülesek kialakítása miatt a behelyezésük és viselésük is kényelmes. A fül belseje felé jól vezetik a hangot a füles hangszóróinál található gumiharangok.

A fülhallgató 10 óra üzemidővel rendelkezik. Gyorstöltési technológiájának köszönhetően 10 perces töltéssel 4 órás hangélményt nyújt.

 

Forrás: Origo

Fotó: Huawei.com