Rövid hírek

Egyre terjednek az MI-okostelefonok Kínában

Egyre terjednek az MI-okostelefonok Kínában

Miután a mesterséges intelligencia várhatóan új lendületet ad az okostelefonok piacának, egyre több kínai technológiai vállalat mutat be új termékeket.

A mesterséges intelligencia minden valószínűség szerint új lendületbe hozza ad az okostelefonok piacát. Egyre több kínai technológiai vállalat vezet be új termékeket – azzal a céllal, hogy növelje a fogyasztói elektronikai cikkek értékesítésének fellendülését az országban.

Bemutatta például legújabb mesterséges intelligencia okostelefonját a kínai Oppo technológiai vállalat - a Reno 12 sorozatot, melynek célja, hogy több felhasználó számára elérhetővé tegye a mesterséges intelligencia által vezérelt kényelmet.

A lépésre azután került sor, hogy 2024 első negyedévében - a TechInsights piackutató cég adatai szerint - az Oppo megszerezte az első helyet Kínában az okostelefon-szállítások terén.

Egyre terjednek az MI-okostelefonok Kínában

Egyre terjednek az MI-okostelefonok Kínában

Az új Android okostelefonok képesek élő fényképek közzétételére és számos mesterséges intelligencia által vezérelt funkcióval büszkélkedhetnek - beleértve a nem kívánt objektumok automatikus eltávolítását a fényképekről, valamint az MI-felvétel összefoglaló funkcióit.

Ezen fejlesztések abból erednek, hogy az Oppo az AndesGPT házon belüli nagy nyelvi modellbe is befektetett. A nagyméretű mesterséges intelligencia modellek jelentősen továbbfejlesztették az okostelefonok alapvető funkcióit és új felhasználói élményt kínálnak.

Az MI telefonok a legújabb trend, melyet minden okostelefonmárka szívesen fogad.

Mivel a mesterséges intelligencia az eszközpiac minden szegletére hatással van, az okostelefonok várhatóan minden otthonba bevezetik a mesterséges intelligencia forradalmát – áll az International Data Corp. globális piaci tanácsadó cég jelentésében.

B.A.