Rövid hírek

Kínai gyógyszertárral is találkozhatunk a jövőben Magyarországon

Kínai gyógyszertárral is találkozhatunk a jövőben Magyarországon

Az I. Magyar-Kínai (ÚJ) Befektetői, Egészségügyi és Életmód Konferencia elnöke, G. Németh György az MCOnet-nek elmondta: ezen a konferencián olyan - elsősorban a gyógyászatban tevékenykedő - kínai új befektetők találkozhattak egymással és a magyar partnerekkel, akik csupán az elmúlt hónapokban érkeztek hazánkba.


G. Németh György úgy véli kézenfekvő, hogy ne csak üzletileg, de magánemberileg se zárkózzunk el a velünk, köztünk élő kínaiak elől, hiszen több tízezren itt élnek, kisebb-nagyobb kolóniákat alkotnak, mert eléggé zárkózott emberek - ám ha bizalommal tekintünk rájuk, szívesen megnyílnak, és élethosszig tartó barátságok is kötődhetnek. A konferencia célja, hogy az újonnan érkezőknek már ne kelljen azokkal a nehézségekkel megküzdenie, melyeket a Magyar-Kínai Új Befektetési Szövetség elnöke is jelzett előadásában - mondta G. Németh György.


G. Németh György, az I. Magyar-Kínai (ÚJ) Befektetői, Egészségügyi és Életmód Konferencia elnöke, a Benyovszky Orvosi Központ elnöke nyilatkozik az MCOnet kamerája előtt


G. Németh György - aki egyben a Benyovszky Orvosi Központ elnöke - saját gyakorlatuk alapján javasolja az un. integrált orvosi ellátást, mely igen hatékonyan tudja támogatni egymást. Ennek a magyar-kínai integrált gyógyászatnak az intézményi hátterét, infrastruktúráját kell első lépésben megteremteni - mondta el a most még fehér hollónak számító, speciális orvosi központ vezetője. Hozzátette: már tudomása van kínai gyógyszertár megnyitására irányuló befektetésről is.


MCOnet