Kiemelt hírek

Megtartották a CIPA nagyszabású befektetési konferenciáját

Megtartották a CIPA nagyszabású befektetési konferenciáját

2015.12.04-én a CIPA (Kínai Kereskedelmi Minisztérium Befektetéseket Ösztönző Hivatal) budapesti telephelyén megtartotta a Kínai-Magyar Befektetés Ösztönzési Szeminárium & Magyarország Nagy Projektek Előzmozdítási Fórumot.

2015 júniusában Magyarország elsőként az európai országok közül, aláírt együttműködési szándéknyilatkozatot Kínával, az Egy Övezet, Egy Út kezdeményezéssel kapcsolatban, fontos szerepet töltve be a Kína-Európa stratégiai együttműködésben.
Annak érdekében,hogy jobban megvalósíthassák a kétoldalú befektetések elősegítési munkáit Magyarországon és előmozdíthassák a gazdasági, befektetési cseréket és együttműködéseket Magyarország és Kína között, illetve támogassák a kínai vállalatokat és tőkét, együttműködve magyar kulcsprojektekkel és vállalkozásokkal rendezte meg  a CIPA (Kínai Kereskedelmi Minisztérium Befektetéseket Ösztönző Hivatal) a Kínai-Magyar Befektetés Ösztönzési Szeminárium & Magyarország Nagy Projektek Előzmozdítási Fórumot.
 

A Kínai Kereskedelmi Minisztérium Befektetéseket Ösztönző Hivatal kiemelt

eseményét rendezték meg Budapesten

 

 
Az eseményen többek között Wang Hongliang kereskedelmi tanácsos, Ms. Wang Xu, a CIPA vezérigazgató helyettese, Szabó István, Pest megye közgyűlésnek elnöke, Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára és Ésik Róbert, a HIPA elnöke is részt vett és beszédet mondott.
 
A rendezvény előadói:
 
Wang Hongliang kereskedelmi tanácsos beszéde
Ms. Wang Xu CIPA vezérigazgató helyettes beszéde
Szabó István, Pest megye közgyűlésének elnöke beszéde
Bolla Szilárd, a HIPA befektetési elnökhelyettese
Xu Jianhua, a Ningbo Kereskedelmi Bizottság igazgató-helyettese mutatja be a China-CEEC Expo Magyarországnak nyújtott lehetőségeit
Bank of China bemutatja magyarországi pénzügyi szolgáltatásait melyeket azon kínai cégeknek nyújt, akik Magyarországon fektetnek be.
Wanhua Magyarország bemutatja magyarországi befektetéseit 
Magyar kulcsprojekt bemutatás
Kötetlen beszélgetés

Az eseményről folyamatosan jelenítjük meg tudósításainkar!

 

MCOnet