Kiemelt hírek

A BYD és a Shell Európában terjeszkedik

A BYD és a Shell Európában terjeszkedik

A Shell és a kínai BYD Európában terjeszkedik tovább.

Együttműködési megállapodást kötött a Shell és a kínai BYD annak érdekében, hogy Európában felgyorsítsák az energetikai átállást, amivel tovább növelhetik az autógyártó plug-in hibridjeit választók töltési élményét.


Több mint 10.000 töltőpontból álló hálózatot fognak üzemeltetni Sencsen városában

Az elektromobilitási szolgáltatási megállapodás értelmében a Shell 275.000 töltőpontjánál töltheti plug-in hibrid autóikat azok, akik a BYD autógyártó vállalat kocsijait használják.

Terveik között szerepel az integrált otthoni töltési megoldások továbbfejlesztése is, beleértve az okostöltést, a napelem és akkumulátoros energiatároló integrálását, továbbá a Vehicle-to-Grid töltést is.

A megállapodás kiterjed arra is, hogy közös központokat hoznak létre Európa e-autó kulcspiacain, ahol a látogatók megismerhetik a BYD termékeit és technológiáit, valamint a partnerek közös töltési megoldásait és digitális szolgáltatásait.

A partnerek Kínában egy közös vállalkozásán gondolkodnak, amelyen keresztül egy több mint 10.000 töltőpontból álló hálózatot terveznek üzemeltetni Sencsen városában.  

 

BG

Forrás: Villanyautósok

A képek illusztrációk