Kiemelt hírek

Egy éves évfordulóját ünnepelte az MKBSZ

Egy éves évfordulóját ünnepelte az MKBSZ

Egy éve alakult meg az MKBSZ Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége, melynek évfordulójára ünnepséget rendeztek az MKBSZ székházában.

Pest megye közgyűlésének elnöke, Szabó István mondott beszédet az MKBSZ Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségének 1 éves alapítási évfordulóján megrendezett ünnepségen, mint a szövetség tiszteletbeli elnöke.

 

Szabó István az MKBSZ tiszteletbeli elnöke

Beszédében felidézte az alapításkor kitűzött célokat és irányvonalakat, melyből kiemelte a bizalom kiépítésének fontosságát. A bizalom elengedhetetlen ahhoz, hogy az érdeklődések, melyek a két ország közötti kapcsolatot jellemzik, befektetésekben manifesztálódjanak - fejtette ki Szabó István. 

Elmondása szerint a Szövetség tevékenységével kapcsolatos visszajelzések pozitívak, hiszen egyre többen vannak azok, akik támogatják munkájukat.

 

Hu Bifeng MKBSZ elnökének beszéde

 

Hu Bifeng az MKBSZ alapító elnöke a szövetség 1 éves évfordulóján mondott ünnepi köszöntő beszédet, melyben bemutatta szövetségét és az elért eredményeiket. Hu Bifeng megköszönte Szabó István segítségét, mely nékül nem tarthatnának ott, ahol most, továbbá a CIPA Kínai Kereskedelmi Minisztérium Befektetést Ösztönző Bizottságának támogatását.

 

Pető Ernő, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai

Gazdasági Kamara elnöke

 

Pető Ernő, a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke beszédében felidézte azokat az alkalmakat, amikor látogatást tett a szövetség székhelyén, többek között az alapító ünnepségen és a szilveszteri mulatságon is.


MCOnet