Kiemelt hírek

Zatykó: a kínai divízió egy kezdet

Zatykó: a kínai divízió egy kezdet

Zatykó Péter, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatója és Dr. Luteránné Fehér Krisztina, az Aegon Prémium Kínai divízió vezetője adott interjút az új széleskörű pénzügyi szolgáltatásról, amely kínai nyelven érhető el. Mindketten kiemelték, hogy a kínai-magyar kapcsolatok érdekében fontos volt ezt az igényt kielégíteni.

Az Aegon Biztosító és a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetsége által megalapított kínai divízióról adott interjút Zatykó Péter, melyben elmondta, hogy több ügyfelük volt már a kínai közösségből, így merült fel a kínai divízió ötlete. "Azt gondoltuk, hogy nagyon fontos lenne az itt élő kínai közösséget a biztosítók között elsőként kiszolgálni mélyebben és szélesebb körben. Ez egy kapcsolati nyitás, valaminek a kezdete" - fogalmazott Zatykó Péter.

 

Zatykó Péter, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatója

 

Elmondta, hogy a továbbiakban felmérik az igényeket, hogy milyen termékeken és szolgáltatásokon keresztül folytatódhat az együttműködés, "nem akarjuk se magunkat, se az ügyfeleket korlátozni, így egy teljes palettát szeretnénk nyújtani". 
Dr. Luteránné Fehér Krisztina elmondta, hogy bármilyen pénzügyi problémára megoldást tudnak nyújtani, mint a biztosítás, vagyonvédelem vagy a család védelme. Hangsúlyozta, hogy Magyarországon elsőként jött létre kínai nyelven kiszolgáló, melyre az igény jó ideje meg volt, de a profi kiszolgálás kialakításához idő kellett.

 

 

Dr. Luteránné Fehér Krisztina, az Aegon Prémium Kínai divízió vezetője

 

/T.D.