Kína gasztronómia

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont

Az Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont Budapest X. kerületében található. A gazdag kínai étel és italválaszték, valamint a gyönyörűn dekorált termek Ázsia hangulatát hozzák testközelbe a vendégeknek.
Az Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont Ázsia varázslatos világába kalauzolja el a vendégeket. Az étlapon megtalálhatóak a távol-keleti ízvilág olyan fogásai, mint például a zöldséges tojástekercs, az édes-savanyú, szezámmagos és szecsuáni csirkemell, a különböző hal- és rákételek, de sertés-, kacsa- és marhahúsból készült finomságok is az asztalra kerülhetnek. A főételek elfogyasztása után pedig teret engedhetünk a desszerteknek, és megkóstolhatjuk a sült banánt, a licsi kompótot vagy ha épp egy vegyes gyümölcssalátára vágyunk, az sem akadály.

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont - varázslatos ázsiai hangulat

Különtermek

Az Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont hat egyedileg klimatizált, LCD tévével és beépített hangtechnikával felszerelt különteremmel rendelkezik.
A termenként változó belső dekoráció a feng shui szabályait követve kellemes és meghitt légkört varázsol az asztaltársaság köré. A különtermek kiváló helyszínéül szolgálnak üzleti vagy családi ebédeknek, vacsoráknak, megbeszéléseknek. A különböző méretű termek lehetővé teszik, hogy tíz vagy akár nyolcvan fő is kényelmesen vacsorázhasson. Minden különteremben kerekasztal szolgálja az étkezés és a beszélgetés kényelmét.

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont - rendezvények és összejövetelek idális helyszíne

Rendezvények

Születésnapok, esküvők, üzleti vagy családi rendezvények szervezését és teljes körű lebonyolítását ötszáz főig vállalja az Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont. A személyzet szívesen vállalja a dekoráció, a születésnapi vagy esküvői tortarendelés, a virágdíszítés és a meghívókiküldés és -tervezés feladatát, sőt, még akár smink és alkalmi frizurák megszervezését is.

Kapcsolat

Ezersárkány Kínai Étterem és Rendezvényközpont

Cím: 1106 Budapest, Jászberényi út 29.

Tel.: 30/860-8381, 1/433-2708
Fax: 1/433-2709

E-mail: ezersarkany@ezersarkany.hu

Web: www.ezersarkany.hu

-W-