Kína gasztronómia

Kína ízei, a világ minden szegletében

Kína ízei, a világ minden szegletében
Kína gasztronómiája világszerte jól ismert, és közkedvelt, jeles képviselői a világ minden részén megtalálhatók.
Amerikában is bizonyára sok népszerű kínai étterem található, azonban az biztosra vehető, hogy Minneapolis egyik kedvence a Rainbow Restaurant & Bar, azaz a Szivárvány Étterem és Bár. Az étterem több okból kifolyólag is sokak kedvence a városban.

csirke

Az étteremben igyekeznek tradícionális módon elkészíteni az ételeket

Egyrészt azért, mert akár esküvők, és különböző rendezvények lebonyolítását is vállalják, másrészt pedig az ízek miatt. A Szivárvány étteremben ugyanis egyrészt a tradícionális ételek tradícionális módon történő elkészítését részesítik előnyben, másrészt a vendégek igényeihez is megpróbálnak igazodni, ezért akár egyénre is szabhatóak az ételek.

garnéla

Igény esetén az ételeket akár a vendég ízléséhez is alakíthatják

Az étteremben a szárnyas, sertés, és marhahúsból készült főételek mellett természetesen minden megtalálható, az előételek, a levesek és a legjobb borok is. Az étterem ajánlatában olyan ételek szerepelnek, mint például a mangós csirke, amelyet sült rízzsel, és egy csésze kukoricás csirkelevessel szervíroznak, vagy mint például a garnélarák zöld papaya salátával, amit gyömbéres sárgarépalevessel, és fehér rízzsel szolgálnak fel.


-TKL-


Kína Online