Kína gasztronómia

Nefrit Kínai Étterem

Nefrit Kínai Étterem
A Nefrit Kínai Étterem Budapesten a MOM Par közelében a XII. kerületben, az Apor Vilmos téren található. Az exkluzív étterem két szintes, a tradícionális ételeket kínai szakácsok sütik-főzik.
Az étteremről elmondható, hogy gyönyörű szép tisztaság uralkodik bent. A pincérek és az alkalmazottak is odafigyelnek, hogy minden tiszta és szép legyen és maradjon. A pincérek jó tulajdonságainak mondható el, hogy a vendégekre 120%-osan oda van figyelve és mindenféle kívánságukat teljesítik.
A vendéglő előnye, hogy mivel kétszintes, nagyobb létszámú csoportok/társaságok fogadására is képes, így egy kisebb összejövetel pl. születésnap, névnap helyszínéül is szolgálhat.

A Nefrit Kínai Étterem egy roppant hangulatos hely, ahol nagyon készséges pincérek szolgálják ki a vendégek kívánságait.
A Nefrit Kínai Étterem ízelítője: renkívüli tisztaság, gyönyörű berendezések

 

Szolgáltatásai

 

Vállalják rendezvények (születésnap, szilveszter, névnap, fogadás, ünnepi és családi vacsora) lebonyolítását, ami maximum 80 főre tudnak megtervezni. Telefonon keresztül lehet asztalt foglalni és garantálják a szabad asztalt, mert vendégcentrikus személyzettel állunk szemben. A hamisítatlan ázsiai konyha elnyeri minden vendég tetszését. Fontos megjegyeznünk, hogy állatbarát az étterem és ha valaki házi kedvencét is szeretné vinni a vacsorára, nyugodtan beviheti magával. Az étterem rendelkezik Wifi-vel is, így internetre is van lehetőség.

 

Az étterem tágas belső térrel rendelkezik, ahol kényelmesen elférnek a vendégek.
A kínai étterem varázslatos hangulata magával ragadja a vendéget

 

Az étlap

 

Az étterem étlapja tele van ételkülönlegességekkel. Leveskínálata tartalmaz pl. erős-savanyú levest, ami egyik legismertebb kínai leves. Az előételek mellett rostonsültek is megtalálhatóak, a száznapos tojássalátától egészen a mézzel pácolt csirkehúsig. Mint minden étteremnek, a Nefrit-nek is vannak specialitásai: bélszín osztriga szósszal, hibiszkusz-tál, mapu tofu is közéjük tartozik. Ha még belénk fér a finom ételek után egy kis desszert, ehetünk sült fagylaltot vagy akár friss spárgát is. Hétfőtől csütörtökig akár egész nap, pénteken déltől 3 óráig rendelhetünk menüt 950 és 1.380 Ft-os áron.

Érdemes betérni hozzájuk, garantáltan nem maradunk éhesek!

 

Kapcsolat

 

Nefrit Kínai Étterem

Cím:Bp, 1124 Apor Vilmos tér 4.
Tel:+36 1-213-9039

Web:
www.nefrit-restaurant.hu
E-mail:
bajzag@invitel.hu

Nyitvatartás: H-V: 12.00-23.00

 

 

 

P.T.